NIEUWE FINSE SAUNA MODELLEN UNIEK VOOR DE BENELUX:

Nu ook de Traditionele
Finse Sauna in het assortiment van infrarood-sauna.net

Welk effect heeft de sauna op uw lichaam.
De hoge temperaturen in de sauna zorgen ervoor dat al in de eerste paar minuten de huidporiŽn zich openen en de zweet kliertjes in werking komen. Door invloed van de warmte vindt in ons lichaam een vaatverwijding plaats.
De versnelde doorbloeding van de huid dient net zoals het zweten als afweer tegen de temperatuur. We gaan zweten om ons lichaam door middel van verdamping te koelen. Het vocht dat nodig is om te zweten wordt direct aan ons bloed onttrokken, waardoor de bloeddruk nog meer zal dalen.

<<< Sauna Chaleur 200 x 175 cm.


                Sauna Chaleur 200 x 200 cm >>>


 

Kijk voor uitgebreide info op
www.infrasol.nl

en klik op traditionele Sauna Chaleur

Gelukkig hebben we in ons lichaam voldoende "vochtdepots" liggen en kunnen onze organen heel wat vocht missen, zodat dit tekort aangevuld worden. Een geoefend saunagebruiker verliest over het algemeen zo'n liter vocht per saunabezoek. Met het transpiratievocht wordt er echter niet alleen maar vocht (=water) aan ons lichaam onttrokken, maar bijvoorbeeld ook melkzuren die na een grote lichamelijke inspanning in de weefsels zijn achtergebleven.


<<< Sauna Chaleur 220 x 220 cm
         Hoekmodel.


Sauna Chaleur 250 x 200 cm >>>


 

Kijk voor uitgebreide info op
www.infrasol.nl

en klik op traditionele Sauna Chaleur

Het lichaam wordt zo door de van binnenuit aangevoerde bestandsdelen van het transpiratie vocht als het ware schoongespoeld. Deze regelmatige opruiming van stofwisselingsresten en van stoffen die na ziekte-processen zijn blijven hangen is een van de belangrijkste "diepte-effecten" van het sauna gebruik.
De goede "dieptewerking" van de sauna wordt het minst verstoord als men het aanvullen van de vochtreserve door te drinken kan uitstellen tot na afloop van het bad. Je bouwt weerstand op.

<<< Buitensauna geschikt voor plaatsing buiten in bijv. de tuin.

Binnenzijde buitensauna >>>

 

Kijk voor uitgebreide info op
www.infrasol.nl

en klik op buiten sauna Chaleur

Bij regelmatig sauna bezoek wordt je lichaam gehard en zul je ook buiten de sauna minder last hebben van kou vatten dan niet-sauna bezoekers. In de sauna doe je zoveel warmte op dat je de gang naar buiten in de frisse lucht en de koude douche daarna als prettig ervaart.

KIJK VOOR MEER MODELLEN OP:
 WWW.INFRASOL.NL

 

 
Designed by Bureau Context©, 2004, 2006