SUNSHOWER COMBI INFRAROOD N ZONLICHT !! in uw douchecabine !!
 
Met de Sunshower Combi krijgt u een zomers bruine tint onder de douche, en kunt u tevens genieten van de aangename warmte van Infrarood.
Kom naar onze showroom om dit unieke systeem te bekijken.

 

Houdt u ook zo van lentekriebels die de eerste zonnestralen u in het voorjaar geven? Van dat heerlijke voorjaarsgevoel waarbij u uw deuren weer opengooit en geniet van de warmte van de lentezon?
Dat voorjaarszonnetje dat u volop nieuwe energie en een goed humeur geeft?
DAT is precies het effect van de Sunshower!
Met de Sunshower geniet u het gehele jaar door van een gezonde zomerse kleur, n de positieve energie! van het infrarood systeem.
Een gezonde stijl van leven combineren met het genieten van wellness, DAT is waar de Sunshower voor bedoeld is
De Sunshower Combi is te monteren in uw bestaande douche cabine, en heeft Infrarood korte golf stralers n zonlicht bruinings lampen.
Deze beide typen lampen kunt u afzonderlijk gebruiken, u kiest f het infrarood, f de zonlicht lampen.
Gedoseerd zonlicht is goed voor de mens, het verhoogt de weerstand door de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Daarnaast geeft zonlicht positieve energie en een gezond zomers kleurtje.
Onderzoek door dermatologen heeft aangetoond dat regelmatig kort ( 10 min) gebruik van de Sunshower er toe leidt dat de vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau blijft.
Door in de winter gedurende n maand 3 x per week 6 minuten de Sunshower, te gebruiken, bereikt u hetzelfde vitamine D niveau als in de zomer!
Kijk voor meer en uitgebreider informatie op: www.infrasol.nl